Tuesday, 7 August 2012

::: 3 ::: REWARDS FOR MALAYSIAN :::

"COnGraTulaTionS DatuK Lim ChonG WeI "

5 Ogos 2012 - Game yg sgt penuh emosi...penyokong kat rumah + restoren + kaki2 lima + kat Twitter sumenye berhashTag + FB ponn...sume status sama jeeew. takpe la aku kongsi kegembiraan kat Blog ni je ..
mmg meroyan jap aku tgok game ni...terjerit2...*hilang keayuan aku* =)
Apapun kepulangan Chong wei disambut bak seorg HERO!!

And  Glad to know that Singaporeans and Brunei also proud of our HERO...hehehe, Chong Wei is the best man!


The best part is, Kite sume dpt mkn BR FREE!!!!!!!!!!
make sure 8 malam kang sume dh beratur ye...takut stok habis je..eh?lupa nak deal ngan Cekla..nak p BR mana..hahaha..
Peluang hanya dtg sekali...opps! ke ni mainan POlitik?? TeTTTT


lepas berbuka kang aku akan merempit ngan cekla p Centerpoint Bandar Utama untuk menuntut HAK rakyat Malaysia!!
 hahahah GIGIH kan??
FREE oooii sape yg xnak...one scoop pon xkesah..
just nak be a part of org yg bakal berebut2 malam kang.

jap2...belom habis lagi..another rewards tok rakyat malaysia..ha..yg ni pon FREE gak! tp with Condition..heheheh...
senang je nak senyum kan rakyat MAlaysia ni...sume bg Free..kan sng..hahaha



UNTUNGLAAAAAAAA...pilih la hari2 yg berkenan tok mengunjungi cawangan yg berhampiran..Jgan lepaskan peluang! hahahahha

makanya :

9 Ogos ni aku mau makan McD
10 Ogos nak tapau Subway...free 1 gak
KFC baru makan Rabu lepas..=)

4 comments:

  1. wahhhh... aktif gile,,, bnyak update

    ReplyDelete
  2. HAHAHHAHA....camne nak ada link followers tu wehhh????

    ReplyDelete
  3. alaaaa..xtau kak...jenuh dh belek2...takpe..nanti cekla dh janji nak bg tutorial..=)

    ReplyDelete